Ons Team

Ontmoet onze medewerkers
  • Kelly Horn
   Pedagogisch medewerker

   Kelly Horn

   Pedagogisch medewerker

   Ik ben in 2012 als stagiaire begonnen bij Hestia. Nadat ik in 2014 mijn opleiding had afgerond, vond ik dat ik nog niet klaar was bij Hestia en heb ik gesolliciteerd. Tot juli 2018 werkte ik op locatie Amstelveen en ben toen overgeplaatst naar Hestia Rivierenbuurt. Ik geniet elke dag van het werken bij Hestia. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk, is dat we zoveel aandacht besteden aan alle culturen. Zo vieren we bijv. het Indiase lichtjesfeest Diwali en Chinees nieuwjaar. Hestia is een tweede thuis voor alle medewerkers, voor de kinderen en voor hun ouders en dat voelt ook zo. Voor mij voelt Hestia echt als thuiskomen.

   Persoonlijke info:
   • Opleiding:
    SPW 3
   • Groep:
    BSO
   • Mijn talen:
    Nederlands
   • Mijn hobby:
    Scouting
  • Mariska Lubbes
   Pedagogisch medewerker

   Mariska Lubbes

   Pedagogisch medewerker

   Ik werk sinds 2008 als pedagogisch medewerker bij Hestia Kinderopvang, tot eind 2019 op de gele groep van de locatie Beethoven, en sinds januari 2020 op locatie Amstelveen. Ik hou ervan om Reggio-gerichte activiteiten te doen met de kinderen en dat te documenteren. Kinderen zijn allemaal uniek, ze hebben elk een ander schema en andere behoeftes. Als medewerker moet ik kijken naar wat de kinderen nodig hebben, zodat ik ze kan stimuleren verder te groeien. Ik geniet van het werken met de allerjongsten. Ze ontwikkelen zich zo snel, in zo korte tijd: ze rollen, kruipen, praten en raken natuurlijk ook gefrustreerd. Het belangrijkste voor mij is dat de kinderen zich veilig voelen, zowel emotioneel als fysiek. Zo kunnen zij gaan ontdekken en zich ontwikkelen.

    

   Persoonlijke info:
   • Opleiding:
    SPW 3
   • Groep:
    Geel
   • Wat vind ik het allerleukst:
    Een spa dag op de groep, met babymassage, kruidenbad en mooie muziek
   • Mijn hobby:
    Paardrijden
 •  
 • Werken bij Hestia

  Solliciteren

  Op onze KDV- en BSO-locaties is plaats voor:

  Geïnteresseerden met de vereiste diploma’s (MBO en HBO) kunnen hun motivatie en CV mailen aan jobs@hestiakinderopvang.nl.

  We verwachten van alle sollicitanten dat ze gemotiveerd zijn om te werken volgens onze pedagogische uitgangspunten (Reggio Emilia).

  Voor onze locaties in Amstelveen zijn wij op zoek naar:

  Meewerkend Assistent Leidinggevende 

  Naast pedagogische toppers zijn we ook op zoek naar financieel talent!

  Ben jij onze nieuwe Senior financieel medewerker ?

  Mail je motivatie en CV naar jobs@hestiakinderopvang.nl.

   


  We zoeken tevens Engelssprekende collega’s.

  We vragen nadrukkelijk mensen die het Engels op hoog niveau beheersen en gemotiveerd zijn om te werken volgens onze pedagogische uitgangspunten (Reggio Emilia). Heb je belangstelling om te werken bij Hestia Kinderopvang, stuur je motivatie met CV naar info@hestiakinderopvang.nl.

   

  Let op
  Voor alle sollicitanten geldt dat als je wil werken bij Hestia Kinderopvang, je een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) nodig hebt.