Locaties

Amstelveen, Amsterdam-Rivierenbuurt & -Noord
 • Overzicht van onze locaties

  Hestia Kinderopvang is te vinden in Amsterdam en Amstelveen
 • Hestia Amstelveen

  Laan van de Helende Meesters 4, Amstelveen | Tel. 020-3459391

  Hestia Amstelveen is een tweetalige dagopvang voor kinderen van 0 t/m 5 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De kinderen komen uit meer dan twintig verschillende landen: van Japan en India tot Zuid-Afrika en natuurlijk Nederland. Alle activiteiten worden tweetalig aangeboden en op de groepen staan Nederlands- en Engelstalige pedagogisch medewerkers. Hierdoor leren en gebruiken de kinderen makkelijk twee talen.  Ook kinderen die thuis een andere taal spreken, pikken het Nederlands en Engels gemakkelijk op. Recentelijk is aangetoond dat tweetalig opgevoede kinderen hun intelligentie verder ontwikkelen en sneller en beter beslissingen leren nemen.

 • Hestia Rivierenbuurt

  Uiterwaardenstraat 542, Amsterdam | Tel. 020-6617937

  Hestia Rivierenbuurt biedt tweetalige kinder- en buitenschoolse opvang aan: uw kind van 0-12 is dus van harte welkom! Niet alleen wij zijn trots op onze locatie, ook burgemeester Eberhard van der Laan liet bij de opening van het gebouw weten dat hij “nog nooit zo’n mooi kinderdagverblijf heeft gezien”.

  Het gebouw is ontworpen vanuit de pedagogische visie van Reggio Emilia, de werkwijze waarop Hestia haar opvang baseert. Hestia Rivierenbuurt is gebouwd als stad: een verzameling kamers, met een centraal gelegen plein en een verbinding met de buitenwereld.

   

 • Hestia Waldorf aan de Werf

  Werengouw 83, Amsterdam | Tel. 06-86863440

  In 2020 is Hestia Kinderopvang een samenwerking aangegaan met Waldorf aan de Werf. Dit is een nieuwe interculturele basisschool in Amsterdam-Noord. Eerst gevestigd in Nieuwendam met in een later stadium een verhuizing naar een nieuwbouwplan in het NDSM-gebied. De school is in augustus 2020 open gegaan met 2 kleuterklassen en een eerste klas.

  Waldorf aan de Werf biedt ook buitenschoolse opvang aan. Vanuit de school is er gekozen voor een samenwerking met Hestia, vanwege de overeenkomsten en overlap tussen onze ‘Hestia Way’ en het vrije school onderwijs. De BSO start per 8 februari 2021, voorlopig alleen voor kinderen van ouders met een cruciaal beroep.

 • Hestia School of Understanding

  Pandora 4a – 5, Amstelveen | Tel.

  Hestia Kinderopvang en School of Understanding (SoU) werken vanaf augustus 2021 samen in een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Deze samenwerking vindt plaats op de SoU locatie Amstelveen. Bij Hestia zijn we hier heel enthousiast over deze samenwerking. De werkwijze van de school sluit goed aan bij die van Hestia Kinderopvang.

  • Graag wil ik jullie nogmaals bedanken voor de ontzettend gezellige, goed georganiseerde middag en avond! En…. Het eten was voortreffelijk! L en F weer lekker vies, dus die zijn na een lekkere badderpartij lekker gaan slapen! Ik merk aan ze hoe ’thuis’ ze zich bij jullie voelen!

   Moeder van twee, Hestia Beethoven
  • Het was heel gezellig! Dank voor het leuke feest!

   Familie N., Hestia Rivierenbuurt
  • B vertelde me dat ze koekjes hadden gebakken voor Haiti, die gingen ze opsturen. ze gingen daar nl schudden en toen hadden ze geen huisje meer en ook geen kast. Dat was heel erg, maar gelukkig kregen ze nu koekjes. Mooi initiatief!

   Moeder, Hestia Beethoven
  • Na een ontzettend fijne periode bij jullie, nemen wij half februari afscheid van Hestia. In april wordt ons nieuwe huis opgeleverd en de kinderopvang daar heeft ons voor het weekend laten weten dat er per 1 januari plek is. Hoewel we nog niet meteen afscheid nemen, wil ik wel graag al even gezegd hebben dat de eerste kennismaking met kinderopvang wat ons betreft niet beter had gekund. Onder andere omstandigheden hadden we nooit voor een andere kinderopvang gekozen.

   Ouders, Hestia Beethoven
  • We waren overigens erg tevreden over de opvang en zullen misschien in de toekomst weer gebruik maken van Hestia.

   Ouders, Hestia Amstelveen