Hestia Hobbithoeve

 • Hestia Hobbithoeve

  Burgemeester Kasteleinstraat 6, Driemond | Tel. 029 4450525

  Sinds juli 2023 hebben wij de Hobbithoeve in Driemond overgenomen en daarmee is dit de nieuwste Hestia locatie geworden! De Hobbithoeve bestaat al 20 jaar en is geliefd bij kinderen en ouders in de omgeving. In de overgangsperiode zullen wij veel aandacht besteden aan de organisatie goed leren kennen zodat we de kwaliteiten van beide organisaties kunnen samenvoegen! Zo willen we een kinderopvanglocatie maken die aansluit bij de behoeften van ouders in Driemond en omgeving én die volgens de visie van Hestia werkt.  

  Op Hestia de Hobbithoeve komen dagelijks kinderen van 0 tot 12 jaar op ons kinderdagverblijf en onze twee BSO’s. De ene BSO bevindt zich in hetzelfde pand als het KDV en BSO Matchzo is hier om de hoek. We werken volgens een sterke visie op kindontwikkeling. Wij geloven dat alles al in een kind zit. Het hoeft niemand te worden want het is al iemand. We eren en respecteren de autonomie van een kind en helpen het bewust te worden van zichzelf, anderen en de wereld om hem heen. We volgen de natuurlijke ontwikkeling van een kind en sluiten aan bij zijn of haar interesses om daar dan vervolgens op verder te bouwen.

  Er zijn verschillende baby/dreumes, peuter en BSO groepen op de Hobbithoeve. Daarnaast hebben we twee grote tuinen waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook worden er uitstapjes gemaakt. 

  KDV – LRK-nummer: 133447169
  BSO – LRK-nummer: 107950765
  BSO MatchZo – LRK-nummer: 182952162