Hestia Beethoven

 • Hestia Beethoven

  Gaasterlandstraat 5, Amsterdam | Tel. 020-6422929

  Hestia Beethoven is de oudste Hestialocatie en startte in 2003. De kinderdagopvang bevindt zich in Oldschool: een broedplaats van creatieve en ambachtelijke bedrijven. Architect Marijn Schenk (Next Architects) heeft een bijzondere ruimte weten te creëren: licht en met uitzicht op de tuin. Doorkijkjes en fijne hoekjes leiden naar de keuken en piazza: het warme hart én de ontmoetingsplek van het gebouw. Hier wordt ook gekookt voor én door de kinderen, waar mogelijk biologisch en altijd gezond.

  Nederlandstalige dagopvang

  Hestia Beethoven biedt alle dagen in de week Nederlandstalige kinderopvang aan. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag 7.30 uur tot 18.30 uur. Op woensdag en vrijdag is het mogelijk halve dagen opvang af te nemen. Dit is alleen mogelijk voor de peutergroepen.

  Engelstalige dagopvang

  Hestia Beethoven start op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag een Engelstalige groep. De groep is geopend van 08:30 uur tot 18:00 uur. Op termijn zullen de openingstijden worden aangepast naar de reguliere openingstijden van 07:30-18:30 uur. 

  Heeft u vóór 08:30 uur of na 18:00 uur of op woensdag opvang nodig, dan horen wij dit graag. Zolang de Engelstalige groep nog niet geopend is op woensdag en volgens de reguliere openingstijden, kunnen wij opvang aanbieden in combinatie met de Nederlandstalige groep.

  Blote voetenpad & insectentuin

  Er is een bijzondere buitenruimte bij Hestia Beethoven: een recycletuin, waarin veel materialen en planten zijn hergebruikt. Dit past perfect bij onze visie op duurzaamheid. In de tuin is een insectenhotel te vinden, dat samen met de kinderen is gebouwd. Ook is er een blote voetenpad: verschillende ondergronden maken het spannend om hier overheen te lopen. In de moestuin kunnen kinderen leren voor planten en kruiden te zorgen – en ervan te genieten.

  Voor informatie kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor, tel. 020-6618710 of via: planning.plaatsing@hestiakinderopvang.nl.

  LRKP-nummer: 619750200